Ta tempen på ditt franchisesystem!

Hur mår ditt franchisesystem?

Genom att besöka franchisetagarna, granska deras verksamheter och lyssna på deras tankar och åsikter om vad de tycker är bra och vad de tycker kan bli bättre tar vi reda på hur ditt franchisesystem mår. Det blir då enklare för dig som franchsegivare att snabbt vidta rätt åtgärder för att få systemet i bättre balans.

Oavsett om du vill gå på djupet eller om du vill ha en övergripande bild av hur situationen ser ut är vi redo att ta tempen på ditt franchisesystem.

Hur mår ditt supportkontor?

Genom att analysera supportkontorets verksamhet dvs titta på hur man arbetar och vilka olika möjligheter till att förbättra arbetet som finns så kan vi hjälpa er med input kring hur kedjekontorets verksamhet kan effektiviseras.

Hur mår er helägda kedja?

Genom att besöka butikerna/enheterna dvs granska deras verksamheter och lyssna på butikschefersnas tankar och åsikter om vad de tycker är bra och vad de tycker kan bli bättre tar vi reda på hur din kedja mår. Det blir då enklare att vidta åtgärder för att få kedjan i bättre balans.
Vi kan även hjälpa till med ett koncept för "mystery shopper" för att kunna ta stickprov på att kedjans varumärke verkligen lever upp till vad det lovar.

Låter detta intressant så hör av dig på info@franchisenet.se eller lyft luren
och ring 031-40 72 00.